Harta site-ului
Ajutor
Apel de finanțare pentru Dezvoltarea Durabilă a comunităților
Apel de finanțare pentru Dezvoltarea Durabilă a comunităților

Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Inima Nistrului”, care activează în localitățile Coșnița,  Pohrebea, Pîrîta, Doroțcaia, or. Criuleni, Slobozia-Dușca, anunță Apel de finanțare pentru antreprenori, autorități publice locale și organizații non-guvernamentale.
Prin acest apel, GAL-ul își propune să susțină ideile de dezvoltare a localităților din microregiune.
Dacă ai o inițiativă/idee ce poate contribui la valorificarea sustenabilă și protejarea specificului cultural și natural al regiunii,  facilitarea activității antreprenoriale, dezvoltarea infrastructurii și eficientizarea activității instituțiilor publice, te invităm să aplici pentru finanțare. Granturile nerambursabile oferite de către GAL variază de la 20 000 lei la 80 000 lei.
Pentru a accesa un grant, urmează pașii:
1. Studiază Regulile de participare pentru a afla mai multe detalii, accesând linkul: https://drive.google.com/drive/folders/1uePguJyZJ9E4M__gVoksJKPJ5FCcvtiX?usp=sharing
2. Completează Formularul de Aplicare, accesând linkul:
3. Descarcă Anexele aferente Formularului de Aplicare,accesând linkul: https://drive.google.com/drive/folders/1uePguJyZJ9E4M__gVoksJKPJ5FCcvtiX?usp=sharingPentru întrebări, informații și suport apelează membri organului executiv GAL – Viorica Verlan, număr de tel. 068254455, vioricacontabil58@gmail.com și Rima Diacioc număr de tel. 068680332, email rimadiacioc@gmail.com
sau accesează pagina de Facebook Gal Inima Nistrului.
Apelul implementat de Asociația GAL „Inima Nistrului” este co-finanțat de către USAID și Polish Aid în cadrul Fondului de Dezvoltare - Inception Fund al proiectului „LEADER pentru Moldova Rurală”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic - Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Apel de finanțare pentru Dezvoltarea Durabilă a comunităților - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta